събота, 31 октомври 2009 г.

Nothing is really over until you stop trying!

Навик ни стана вече да ходим в Шкорпиловци.. мислим да преговаряме с кмета и да купим селото.. xD Бяхме в якия хотел от пролетната ваканция и общо взето се разбихме двойно – все пак Мафията бяхме в 1една стая.. представи си за к’во става НА въпрос.. xDСлучихме на готино време, яко жега, която компенсирахме с 17 градуса на климатика в стаята.. като влезеш и та пресича направо.. дъха ти секва.. xDИ най-фрапиращото за състезанието, дето викам аз – „Това не беше ни се случвало, ама ето че стана!” – последната нощ имаше ужасна буря с много вятър и дъжд, в последствие на които цяла сутрин претърсвахме периметъра за бански, екипи, хавлии, чорапи, бодита.. като за жалост дадохме в жертва горнището на екипчето на Пацка... и само между другото има клипче от „веселата буря”(ангел) – направих го като се събудих  докато навиквах другите шматки да стават да съберем каквото можем.


 

 

 

Първи ден – 24.07.2009г. - спринт

Купа „Капитан Петко Войвода”

Карта „Дюните”

l= 1,9 km - 14 к.т.

t1 =  

tк =

 

Бягах си самичка до 9-та к.т., на която ме настигна Лилка (с много). Само че тя нещо се забатачи, макар че й казах, че точката е напред и да ме последва без да си брои крачки и не-знам-си-още-какво и й отидоха около 5 мин. за тази точка.. срамота, Лилиано, моме, Лилиано :Р нищо че ме бие с 25 минути (примерно). Аз така или иначе яко затъвах в дюните с моите чалгарски маратонки, просто тя щеше да прави още по-добро време.


 


Втори ден – 25.07.2009г.

Купа „Варненско лято”

Карта „Шкорпиловци”

l= 1,9 km - 14 к.т.

t1 =  

tк =

 

 

Надето беше след мен в стартовия и на трета ме настигна, бях с нея до 7-ма к.т., като настигнахме Валерия. Двете избягаха, а за продължих сама съвсем за малко – с Лили и Глори взехме 8-ма к.т., ама  бавно, че аз нали съм си овца и след овчиците се бутнах, а бях на прав път.. майната му. До финала продължих само с Глори, Лилка избяга. Правя първо време в Ж20 мадафака! ама аз от де да знам, че там само заспи  xD и да се, та щях да си взема награда като бял човек.


 

 

Трети ден – 26.07.2009г.

НК „Варненско лято”

Карта „Самотино”

l= 1,9 km - 14 к.т.

t1 =  

tк =

 

Смях! Надето ме настигна на 2ра к.т., но там двете поехме в различни посоки, за да я намерим.. не знам тя преди или след мен я е взела, но Пацка ме свари още там с гръб към точката, естествено, да се въртя като муха без глава и ме взе със себе си. За 4-та покрай нас прехвърчаха Лили и Глори, виждахме им дирите до 7-ма к.т. За 9-та много бавно по едно голямо дере, но поне не сме падали в калта безпомощно (мисля, че Глория ми сподели, че се катерила и падала обратно няколко пъти, докато успее да излезе от дерето), понеже и двете Пацка сме здрави кучки и то не беше набиране, не беше издърпване, гюлета, лежанки.. много сме си яки ние! Грешка имаме за 11-та – бам на 12-та.. а там изотзадзе дойдоха Надето и Снежи (изненада, май малко сме добри, а, а?) .. оправихме се за отрицателно време.. и до финала 'сменяй само 4-та на 5-та' .. и Пацка им взе накрая точките бе ей!

 

 

 

Песен на състезанието – Стефани – Издай – нани нани нани нана нана нааааа

+  Елена – Още, Преслава – Кажи какво ми направи, Андреа – Избирам теб; и всички други, които бяха на лаптопа ни.


 


Лафове:

1 - Вземете си сандвичи за обяд, ‘щото не ни е осигурена вечеря.. – by Денито

2 – Нали знаеш, че най-добрите са най-прецакани... – by Денито again.

3 – Ще има ли свършване – ще има и бърсане.. безспорно лафът на състезанието!!! – by Алекс

4 – Селин Дион не беше ли негърка?! – by Митко Турманов

5 – Адашке, не закачай адашката – by Криси (Аз) към Криси Гоцева за Криси Иванова

6 – Всеки трябва да има по един Павел до себе си! (по повод любовта на Павел и Яна). – Аз

   - Ти имаш ли си Павел? – Мишо

   - Не, аз си имам Станислав?! - Аз

7 – Черта! – by Бат’ Радо за последната стъпка от вземането на азимут.

8 – Пусни го, че Бог го боли вече.. by Дени към Стани, за това, че Стани бил хванал бога за .. шлифера и не го пускал.. xD

9 – Проекто-наказанието на Бат’ Радо за всеки който ‘води дискусии’ до 12ч. в стаята си посред нощ – От утре всеки ден да сме по лагери и състезания, без да тичаме! – Естесвтено, Бат’ Радо още не е одобрил проекта, защото не знае за него! xD

П.П.: Тънкият замисъл на лафа е, че искаме постоянно да сме на лагери и състезания, без да ходим на даскало, ако може и без да тичаме, но за тичането бихме направили компромис!

10 – Кукуригууу! – by Петела в ранния следобяд, под терасата на стаята на Стани в къщата, в която той спа. - Майната ти! – by Стани

                         -„Див смях” – by МЕ

11 – Действието се развива пред вратата на стаята на Стани, а аз бях вътре с него. Чува се мъжки глас – „ Там (при нас в стаята) няма нищо за теб!” (човекът се опитва да спре детето, да не ни прекъсва „заниманието”. При което се чува тънък детски глас – „Има! Шапчицата да си взема само!” и при нас влиза едно малко сладко момченце (братчето на Елина) и се устремява към масата до леглото на Стани и си взема шапчицата! xD

П.П.: Понеже съм още бебИ и разказах на Мафията случката много увлекателно, те умряха от смях как съм се вживяла в ролята на детето, и от тогава, всяка от нас докато каже „Само да си взема компаса.” (примерно)  другите три в един глас я подиграват – „Компасчето да си взема само!”

12 – Съкилийници! – за мафиотките от нашата стая.

13 – Пусти срам! – by Пацка относно това, че „я е срам”  да отиде при еди-кого-си.


Няма коментари: